18 Ağustos 2017

Trump 'Onların yerini alacak başkaları var' diyordu....

ABD Başkanı Donald Trump Amerikan Üretim Konseyini feshetme kararı aldı

ABD Başkanı Donald Trump Amerikan Üretim Konseyini feshetme kararı aldı. Trump’ın Charlottsville’de meydana gelen ırkçı saldırıyı kınamadığı ve hatta üstü kapalı olarak desteklediği gerekçesiyle, Amerikan Üretim Konseyi’nden üstüste istifalar gelmişti [1] [2].

Trump, kişisel Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Danışmanlar Konseyini oluşturan Amerikan İmalat Kurulu ile Strateji ve Politika Forumunu sonlandırdığını  "İmalat Kurulu ile Strateji ve Politika Forumundaki işinsanları ve kadınları üzerine baskı kurmaktansa, her ikisini de sonlandırıyorum. Herkese teşekkürler" sözleriyle duyurdu.

","articleSection":"Yazı","publisher":{"@type":"Organization","name":"T24","logo":{"@type":"ImageObject","url":"https://t24.com.tr/logo.png"},"sameAs":["https://www.facebook.com/T24comtr","https://www.instagram.com/t24comtr","https://twitter.com/t24comtr"],"url":"https://t24.com.tr","contactPoint":[{"@type":"ContactPoint","contactType":"customer service","email":"[email protected]","areaServed":"TR","url":"https://t24.com.tr"}]},"datePublished":"2017-08-18T00:00:00+03:00","url":"https://t24.com.tr/yazarlar/fusun-sarp-nebil/trump-onlarin-yerini-alacak-baskalari-var-diyordu,17897","mainEntityOfPage":"https://t24.com.tr/yazarlar/fusun-sarp-nebil/trump-onlarin-yerini-alacak-baskalari-var-diyordu,17897"}]

Yazarın Diğer Yazıları

Türkiye'nin internet hızı dünya ortalamasının ancak yarısında

Gençler, geleceğinizi etkileyecek bu durumu farkına varın ve oyunuzu internetinizi böyle pahalı ve kalitesiz hale koyan AKP’ye vermeyin!

Genç intiharlarının arkasındaki neden nedir? Yahoo Boys ya da yerel türevleri olabilir mi?

Online romantizm ve bazen de arkasından cinsel şantaj ile iş bitiriyorlar

Online dolandırıcılıkların önlenmesinde süreç eksik, yavaş ve sorunlu

Adli ve emniyet mercileri, telekom operatörleri ile hızlı davranacak şekilde bir iş birliğine girerlerse dolandırıcıları yakalamak söz konusu olur