Gündem

Türkiye gündeminde bugün neler var?

İşte Türkiye gündemini oluşturacak gelişmelerin programı...

30 Mart 2017 08:57

1- Başbakan Binali Yıldırım, Edirne'de İstasyon Meydanı'nda halka seslenecek ve Valiliğini ziyaret edecek, Gazi Mihal Köprüsü çıkışında TEM Edirne Karaağaç Bağlantı Yolu'nun (Meriç Köprüsü) açılış törenine iştirak edecek; Kırklareli'de Şevket Dingiloğlu Parkı'nda düzenlenen mitinge katılarak Valiliğe ziyarette bulunacak. 

2- Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, İvedik Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Binası Konferans Salonu'nda, bölgede faaliyet gösteren reel sektör temsilcileri ve iş adamları ile bir araya gelerek cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlatacak.

3- Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, AKP TBMM Grubu tarafından hazırlanan 15 TIR'lık yardım konvoyu uğurlama törenine katılacak. 

4- Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Nusaybin'de "6700 Konut ve 400 İş Yeri" temel atma törenine iştirak edecek.

5- TÜİK, mart ayı ekonomik güven endeksi ile geçen yılın ikinci yarısına ilişkin elektrik ve doğal gaz fiyatlarını açıklayacak.

6- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson ile baş başa ve heyetler arası görüşmelerin ardından ortak basın toplantısı düzenleyecek.  

7- Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Selimiye Camisi'nde Regaib Kandili özel programına katılacak.

8- Basketbol THY Avrupa Ligi 29. haftasında Anadolu Efes-Olympiakos ve Brose Bamberg-Darüşşafaka Doğuş maçları yapılacak.