Dünya

Time dergisi yeni sayısının kapağında Trump ve Putin'i birleştirdi

Özel sayının başlığı ''Zirve Krizi''

19 Temmuz 2018 21:55

ABD'de yayın yapan Time dergisi, 30 Temmuz'da piyasaya süreceği yeni sayısına, ABD Başkanı Donald Trump ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in yüzlerini birleştirdiği fotoğrafa yer verdi. 

Time dergisi, Temmuz'da piyasaya sürülecek sayısını Putin ve Trump'ın Helsinki'deki zirvesine ayırdı. Diğer sayılardan farklı olarak yalnızca bir başlık atan Time dergisinin bu özel sayısı,  'Zirve Krizi' kapağı ile çıkacak. 

''Trump beklediğinden fazlasını aldı''

Time, Twitter hesabından Putin ve Trump yüzlerinin birbirleri arasındaki geçişinin yer aldığı bir animasyon da yayınladı. Twitter mesajında, "Trump, Putin ile bir zirve istiyordu. Beklediğinden fazlasını aldı" ifadeleri kullanıldı.

 

","articleSection":"Dünya","publisher":{"@type":"Organization","name":"T24","logo":{"@type":"ImageObject","url":"https://t24.com.tr/logo.png"},"sameAs":["https://www.facebook.com/T24comtr","https://www.instagram.com/t24comtr","https://twitter.com/t24comtr"],"url":"https://t24.com.tr","contactPoint":[{"@type":"ContactPoint","contactType":"customer service","email":"[email protected]","areaServed":"TR","url":"https://t24.com.tr"}]},"datePublished":"2018-07-19T21:55:00+03:00","genre":"News","mainEntityOfPage":"https://t24.com.tr/haber/time-dergisi-yeni-sayisinin-kapaginda-trump-ve-putini-birlestirdi,671191","author":{"@type":"Organization","name":"T24","logo":{"@type":"ImageObject","url":"https://t24.com.tr/logo.png"},"sameAs":["https://www.facebook.com/T24comtr","https://www.instagram.com/t24comtr","https://twitter.com/t24comtr"],"url":"https://t24.com.tr","contactPoint":[{"@type":"ContactPoint","contactType":"customer service","email":"[email protected]","areaServed":"TR","url":"https://t24.com.tr"}]},"url":"https://t24.com.tr/haber/time-dergisi-yeni-sayisinin-kapaginda-trump-ve-putini-birlestirdi,671191"}]