Spor

Rus sporcuya takımıyla sözleşmesini uzatması için ömür boyu sınırsız votka teklif edildi

ABD'li restoran Artemiy Panarin'in Columbus Blue Jackets'ta kalması için sosyal medyadan kampanya başlattı

10 Ocak 2019 03:44

Columbus Blue Jackets'ın Rus hokey oyuncusu Artemiy Panarin’e takımıyla olan sözleşmesini uzatması ve Ohio’da kalması için ömür boyu sınırsız votka tedariği teklif edildi.

Sputnik’te yer alan habere göre, ABD'de Ohio eyaletinin başkenti Columbus kentindeki High Bank restoranı ve içki imalathanesi, Columbus Blue Jackets'ta forma giyen Rus hokey oyuncusu Artemiy Panarin'e cazip bir teklifte bulundu.

Restoran takımla olan sözleşmesini uzatıp Ohio'da kalması için, Panarin'e ömür boyu sınırsız olarak votka temin etmeyi teklif etti.

Sosyal medyada bir kampanya başlatan restoran Instagram'da "Artemiy Panarin'e Columbus Blue Jackets'ta kalması karşılığında ömür boyu votka teklif ediyoruz. Onu Columbus'ta tutmak için mücadelemizde yardım etmenizi umarız" açıklamasını kullandı.

Öte yandan 27 yaşındaki Panarin'in sözleşmesini uzatacağına dair hiçbir bilgi gelmedi, ancak başka takımlarla sözleşme yapması için ikna edilmeye çalışıldığına dair söylentiler var. Restoranın teklifinin sporcu üzerinde bir etki yaratıp yaratmayacağı da merak konusu.