Gündem

Nuriye Gülmen'den gözaltında darp iddiası: 'Emri reisten aldık, Türk'ün gücünü göreceksiniz' dediler!

Nuriye Gülmen ve Mehmet Dersulu serbest bırakıldı

10 Ağustos 2018 02:22

Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile ihraç edildikleri işlerine geri dönebilmek için Ankara Yüksel Caddesi'nde "işimi geri istiyorum" eylemleri başlatan akademisyen Nuriye Gülmen ve Mehmet Dersulu dün Bodrum'da gözaltına alınmalarının ardından bugün serbest bırakıldı. 

Yüksel Caddesi eylemcilerinden, ihraç edilen öğretmen Acun Karadağ sosyal medya hesabından, gözaltına alınan Gülmen ve Dersulu'nun serbest bırakıldığını duyurdu.

Serbest kalmasının ardından sosyal medya hesabından bir mesaj paylaşan Nuriye Gülmen, “Gözaltından çıktık. Hastaneye gidiyoruz. Bacağımı hareket ettiremiyorum. Bu haldeyken adliyede yerde sürüklediler. Mehmet’in kafası da dahil olmak üzere her yerine tekme attılar. İşkenceyle de irademizi teslim alamadılar. İşte bu yüzden ve mutlaka biz kazanacağız" ifadelerini kullandı. 

Dersulu ile gözaltında darp edildiklerini belirten Gülmen, fotoğraflarıyla birlikte şu mesajı paylaştı:

","articleSection":"Gündem","publisher":{"@type":"Organization","name":"T24","logo":{"@type":"ImageObject","url":"https://t24.com.tr/logo.png"},"sameAs":["https://www.facebook.com/T24comtr","https://www.instagram.com/t24comtr","https://twitter.com/t24comtr"],"url":"https://t24.com.tr","contactPoint":[{"@type":"ContactPoint","contactType":"customer service","email":"[email protected]","areaServed":"TR","url":"https://t24.com.tr"}]},"datePublished":"2018-08-10T02:22:00+03:00","genre":"News","mainEntityOfPage":"https://t24.com.tr/haber/nuriye-gulmenden-gozaltinda-darp-iddiasi-emri-reisten-aldik-turkun-gucunu-goreceksiniz-dediler,675239","author":{"@type":"Organization","name":"T24","logo":{"@type":"ImageObject","url":"https://t24.com.tr/logo.png"},"sameAs":["https://www.facebook.com/T24comtr","https://www.instagram.com/t24comtr","https://twitter.com/t24comtr"],"url":"https://t24.com.tr","contactPoint":[{"@type":"ContactPoint","contactType":"customer service","email":"[email protected]","areaServed":"TR","url":"https://t24.com.tr"}]},"url":"https://t24.com.tr/haber/nuriye-gulmenden-gozaltinda-darp-iddiasi-emri-reisten-aldik-turkun-gucunu-goreceksiniz-dediler,675239"}]