Gündem

Nevşin Mengü: Ne deseniz haklısınız, büyük bir hata yaptım

Nevşin Mengü'nün kardeşi Burak Mengü polis tarafından kaçırıldığını iddia etmişti

21 Mart 2018 12:01

Gazeteci Nevşin Mengü, kardeşi Burak Mengü'nün kendilerini polis olarak tanıtan kişilerce kaçırıldığını iddiasıyla ilgili yeni bir açıklama yaptı. Mengü, gerçek olmadığı anlaşılan iddiayı doğruymuş gibi aktardığı için "Ne deseniz haklısınız" diyerek büyük bir hata yaptığını söyledi.

TIKLAYIN: Burak Mengü: Beni araçta dövüp boş bir araziye bıraktılar

TIKLAYIN: Nevşin Mengü: Kardeşimin başına gelenlerin arkasında daha büyük bir resim var!

TIKLAYIN: "Alıkonuldum" diyen avukat Burak Mengü'ye ait yeni görüntüler ortaya çıktı!

TIKLAYIN: Nevşin Mengü'den 'suç uydurmak'la suçlanan kardeşini savunan yazısı hakkında ilk açıklama

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü, sosyal medyada paylaştığı mesaj ile kendilerini polis olarak tanıtan kişilerce kaçırıldığını söyleyen gazeteci Nevşin Mengü’nün kardeşi avukat Burak Mengü ile ilgili yaptığı incelemede Mengü’nün kaçırıldığını söylediği gün bir müvekkili ile buluştuğunu kamera görüntüleriyle tespit ettiğini bildirdi. Şikayetini geri çeken Burak Mengü hakkında 'suç uydurmak'tan işlem yapıldı.

Konu hakkında BirGün'deki köşesinde bir yazı kaleme alan Nevşin Mengü de iddiaları doğruymuş gibi aktardı. Olayın gerçeğinin anlaşılmasının ardından sosyal medya hesabı Twitter'dan bir açıklama yapan Nevşin Mengü, "Ben büyük bir gazetecilik hatası yaptım" dedi.

 

","articleSection":"Gündem","publisher":{"@type":"Organization","name":"T24","logo":{"@type":"ImageObject","url":"https://t24.com.tr/logo.png"},"sameAs":["https://www.facebook.com/T24comtr","https://www.instagram.com/t24comtr","https://twitter.com/t24comtr"],"url":"https://t24.com.tr","contactPoint":[{"@type":"ContactPoint","contactType":"customer service","email":"[email protected]","areaServed":"TR","url":"https://t24.com.tr"}]},"datePublished":"2018-03-21T12:01:00+03:00","genre":"News","mainEntityOfPage":"https://t24.com.tr/haber/nevsin-mengu-ne-deseniz-haklisiniz-buyuk-bir-hata-yaptim,586391","author":{"@type":"Organization","name":"T24","logo":{"@type":"ImageObject","url":"https://t24.com.tr/logo.png"},"sameAs":["https://www.facebook.com/T24comtr","https://www.instagram.com/t24comtr","https://twitter.com/t24comtr"],"url":"https://t24.com.tr","contactPoint":[{"@type":"ContactPoint","contactType":"customer service","email":"[email protected]","areaServed":"TR","url":"https://t24.com.tr"}]},"url":"https://t24.com.tr/haber/nevsin-mengu-ne-deseniz-haklisiniz-buyuk-bir-hata-yaptim,586391"}]