Politika

MHP'nin Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı belli oldu

"Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin takdir ve talimatıyla Büyükşehir Belediye Başkanı adayımız Sayın Ümmet Akın'dır"

09 Kasım 2018 22:45

MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu, partisinin, Aydın büyükşehir belediye başkan adayının Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın olduğunu açıkladı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu, partisinin Aydın İl Başkanlığı binasında yaptığı toplantıda, Akın’ın yaklaşık iki yıldır başkanlık için aktif şekilde çalıştığını ve yerel seçimlerde başarılı olacaklarını ifade etti.

MHP’nin her zaman, devletin bekası için elini taşın altına koyduğunu anlatan Depboylu, "Bildiğiniz üzere Cumhur İttifakı devam etmektedir. Fakat yerel seçimlerde partimiz her il ve ilçede kendi adaylarıyla, yerelde yoluna devam edecektir. Aydın, bugüne kadar hak edip de kavuşamadığı hizmetlere, MHP belediyeciliği ile kavuşacaktır. Buraya liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatıyla geldim. Genel Başkanımızın takdir ve talimatıyla Büyükşehir Belediye Başkanı adayımız Sayın Ümmet Akın'dır. Allah kendisinin yar ve yardımcısı olsun. Gazamız da mübarek olsun. Bundan sonra bize düşen çok çalışmak" diye konuştu.

Ümmet Akın da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kendisine olan güvenini boşa çıkarmayacağını belirterek, yerel seçimlerden başarılı bir sonuçla çıkacaklarını vurguladı.

Büyükşehir belediye başkanlığını kazandığı takdirde tüm ilçe belediye başkanlarıyla uyum içerisinde çalışacağını kaydeden Akın, "Ayrıştıran değil, birleştiren belediye başkanı olacağım. Hizmeti eşit ve adaletli dağıtacağız. Belediyeler, halkımız için var. Biz insanlar için tasarlayacağız şehirlerimizi" dedi.