Spor

Kadıköy'de 'kombine' yoğunluğu; trafik durma noktasına geldi

Trafik, D-100 karayolu Fikirtepe metrobüs durağına kadar uzadı

29 Haziran 2018 18:21

Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı ve çevresinde, kombine almak isteyen taraftarlar nedeniyle trafik yoğunluğu yaşandı. Stad çevresinde 3 sıra park yapan sürücülere trafik ekipleri müdahale ederek araçların kaldırılması için anonslar yaptı.

Trafik, D-100 karayolu Fikirtepe metrobüs durağına kadar uzadı

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda kombine almak isteyen taraftarlar, sabahın erken saatlerindenden itibaren beklemeye başladı. Kombine dağıtımı öncesi oluşan yoğunluk nedeniyle stad ve çevresinde trafik yoğunluğu yaşandı. Stad çevresinde zaman zaman 3 sıra araç parkı oldu, trafik D-100 karayolu Fikirtepe metrobüs durağına kadar uzadı. Vatandaşların trafik yoğunluğu ihbarı üzerine stad ve çevresine çok sayıda trafik ekibi ve çekiciler sevkedildi.

Gelen ekipler yola araçlarını park eden sürücülere anons ederek araçlarını kaldırması yönünde uyarılarda bulundu. Motosikletli trafik ekipleri de yolun açılması için yoğun çaba sarfetti. Ekiplerin çalışması sonunda taraftarlar araçlarını kaldırdı ve yoğunluk azaldı.

Kombine almaya gelen Yasin Kayacan “Anormal bir derecede yoğunluk vardı. 2’şerli 3'erli sıra yaşandı. Trafik ekipleri geldi 'araçlarınız çekilecek' diye uyarıda bulununca herkes araçlarını kaldırdı

Kombine almak isteyen bir taraftar da “sabah erken geldiğimizde tek sıraydı burası.Ama şimdi bir park yerinde 3 araba park ediyor.Trafiği aksatıyor ama insanlar kusurumuza bakmasın “dedi.