15 Temmuz Darbe Girişimi

"Fethullah Gülen'in doğduğu ev umumi tuvalet yapılacak"

Latif Şimşek: Erzurum Belediye Başkanı da halkın bu yönde talebi olduğunu söyledi

24 Temmuz 2016 22:41

Beyaz TV sunucusu Latif Şimşek Fethullah Gülen’in doğduğu Erzurum’un Hasankale ilçesine bağlı Korucuk Köyü’ndeki evin umumi tuvalet yapılacağını iddia etti.

Twitter hesabından iddiasını paylaşan Şimşek, konu ile ilgili Beyaz Gazete’ye şu açıklamaları yaptı:

“Erzurum'lu bir arkadaşım aradı ve Fethullah Gülen'in Hasankale'nin Korucuk Köyü'ndeki doğduğu evin Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından umumi tuvalet yapılacağını söyledi. Ben önce şaka yapıyor sandım. Sonra Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mehmet Sekman'ı aradım. Başkan, halkın bu yönde yoğun bir talebi olduğunu ve bu talepleri değerlendireceklerini söyledi. Köylülerin de buna itiraz etmeyeceğine inandığını vurguladı. Başkan, 'Vali Bey ile görüşüp son kararımızı vereceğiz' dedi”

","articleSection":"15 Temmuz Darbe Girişimi","publisher":{"@type":"Organization","name":"T24","logo":{"@type":"ImageObject","url":"https://t24.com.tr/logo.png"},"sameAs":["https://www.facebook.com/T24comtr","https://www.instagram.com/t24comtr","https://twitter.com/t24comtr"],"url":"https://t24.com.tr","contactPoint":[{"@type":"ContactPoint","contactType":"customer service","email":"[email protected]","areaServed":"TR","url":"https://t24.com.tr"}]},"datePublished":"2016-07-24T22:41:00+03:00","genre":"News","mainEntityOfPage":"https://t24.com.tr/haber/fethullah-gulenin-dogdugu-ev-umumi-tuvalet-yapilacak,351717","author":{"@type":"Organization","name":"T24","logo":{"@type":"ImageObject","url":"https://t24.com.tr/logo.png"},"sameAs":["https://www.facebook.com/T24comtr","https://www.instagram.com/t24comtr","https://twitter.com/t24comtr"],"url":"https://t24.com.tr","contactPoint":[{"@type":"ContactPoint","contactType":"customer service","email":"[email protected]","areaServed":"TR","url":"https://t24.com.tr"}]},"url":"https://t24.com.tr/haber/fethullah-gulenin-dogdugu-ev-umumi-tuvalet-yapilacak,351717"}]

İlgili Haberler