Yaşam

Eşinin sevgilisini balkondan girmeye çalışırken öldürdü

Polis ekipleri bugün sabah saatlerinde Bulut çiftini olayın meydana geldiği eve getirerek tabikat yaptırdı

08 Aralık 2014 17:32

Olay dün saat 21.00 sıralarında Meydan Mahallesi hendek Sokak’ta meydana geldi. A.B., eşi Ali Bulut’la aralarındaki geçimsizlik nedeniyle 6 ay önce oturduğu Kayseri’nden Kütahya’ya gelerek kadın sığınma evine yerleşti. Daha sonra A.B., Kütahya’da evli 2 çocuk babası Metin Kaya ile tanıştı ve ilişkileri başladı. İşsiz olduğu belirtilen A.B., 3 ay kaldığı sığınma evinden ayrılarak kendisine bir ev kiraladı ve Kaya ile yaşamaya başladı.

 

Eşini barışmak için Kayseri'den çağırdı

 

Doğan Haber Ajansı'nda yer alan habere göre, eşi Ali Bulut ile zaman zaman telefonla görüşen A.B., eşiyle barışmaya karar verdi ve sevgilisi Metin Kaya’dan ayrılmak istedi. Kaya, ise bu isteği kabul etmedi.

 

Bu arada Ali Bulut, A.B.’nin isteği üzerine Kayseri’den Kütahya’ya geldi. Bulut çifti evde otururken eve Metin Kaya geldi. Kaya’yı eve almayan A.B., 155 Polis İmdat hattını arayıp yardım istedi. Gelen polis ekipleri Metin Kaya’yı evin bulunduğu yerden uzaklaştırdı.

 

Merdiven dayayıp balkondan girdi 

 

Polislerin ayrılmasından sonra iddiaya göre Metin Kaya, getirdiği bir ahşap merdiveni dayayıp arka balkondan eve girdi. Bunun üzerine Ali Bulut ile Metin Kaya kavgaya tutuştu. Ali Bulut, Metin Kaya’yı kasığından ve bacağından bıçakladı. Bağırma sesleri üzerine komşuları polisi aradı. Ali Bulut, Metin Kaya’nın eve girerken kullandığı arka balkona dayalı merdivenden inerek kaçtı. Ağır yaralanan Metin Kaya 112 ambulansıyla kaldırıldığı Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde doktorların tüm çabasına rağmen yaşamını yitirdi.

 

'Önce ben bıçakladım'

 

Polis, kaçan Ali Bulut’u kısa sürede yakaladı. Ali Bulut ile eşi A.B. gözaltına alındı. A.B. önce polislere Metin Kaya’yı kendisinin bıçakladığını öne sürdü. Daha sonra ise olayı eşi Ali Bulut’un gerçekleştirdiğini söyledi.

 

Polis ekipleri bugün Sabah saatlerinde Bulut çiftini olayın meydana geldiği eve getirerek tabikat yaptırdı. Tatbikatın ardından Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen Ali Bulut ile eşi A.B., buradaki işlemlerin tamamlanmasından sonra adliyeye sevk edildi.