Gündem

Erdoğan'la görüşmek isteyen AKP'li inşaata çıktı: Yolun sonuna geldim

Arkadaşları, "Oktay komünistlere güldürme bizi" diyerek ikna etmeye çalıştı

06 Temmuz 2018 15:50

AKP kurucu üyesi olduğu iddia edilen Oktay Çiftçi, Ankara’da hayatına son vermek amacıyla inşaata çıktı. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'la görüşmek istediğini söyleyen Çiftçi, "Onurumu ne hale koydular. Mahvettiler beni. Yolun sonuna geldim” dedi.

 

Oda TV'nin haberine göre o sırada arkadaşlarının İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun kendisini aradığını dile getirse de, Çiftçi ikna edilemedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüşmek istediğini dile getiren Çiftçi’nin intihar edip etmediği ise görüntülere yansımıyor. Çiftçi’nin intihar etmek istediği anlarda inşaata yanına çıkan arkadaşlarının “Oktay komünistlere güldürme bizi” diyerek ikna etmeye çalıştığı duyuluyor. Çiftçi, arkadaşlarının neden intihar etmek istediğine dair sorularına ise yanıt vermiyor.

Öte yandan Çiftçi’nin sosyal medya hesabından geçen Mayıs ayında, “Sayın cumhurbaşkanım 15 Temmuz'dan bu zamana kadar 81 ilden FETÖ'cularla PKK ile dosyalar geldi elime. Bazılarını size eskiden ulaşıyordum ama artık sizinle görüşemiyorum. Elimde çok önemli dosyalar var. Zaatalinizle seçimden önce görüşmek istiyorum. Lütfen sesimi duyun” ifadesini paylaşması dikkati çekti.