Ekonomi

Cemil Çiçek'in kızı ve damadı konkordato ilan etti

Konkordato ilan eden şirket sayısının 1700'ü aştığı belirtiliyor

21 Aralık 2018 18:26

Eski Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek'in kızı İclal Cicioğlu ve damadı Zeynel Anıl Cicioğlu konkordato başvurusunda bulundu. 

Ankara 1. Asliye Ticaret Mahkemesi Başkanlığı’nda çıkarılan karara göre İclal Cicioğlu ve Zeynel Anıl Cicioğlu için konkordato talep edildi. Aynı zamanda Zeynep Anıl Cicioğlu’nun Yönetim Kurulunda olduğu ADT Demir Akaryakıt İnş. Tic. ve San. Ltd. Şti  ve  Palas İnşaat Sanayi Tic. A.ş  konkordato talep etti. Mahkeme şirkete ve şahıslara  yönelik geçici mühlet süresi verdi. Bu durumda hem sahışlara hemde firmalara herhangi bir haciz işlemi uygulanamayacak.

İclal Çiçek ile Anıl Cicioğlu 2005 yılında hayatlarını birleştirdi.

Firmanın Geçici Konkordato Komiserleri Kurulu’nda Hukuçu Av. Zafer Doğan Bilgin, Yeminli Mali Müşavir Yalçın Kotanoğlu, İnşaat mühendisi Nazım Sağlam görev yapıyor. Komiserler kurulu şirket faaliyetlerine nezaret edecek.

Palas İnşaat, yurt içinde ve yurt dışında kamu,tüzel ve özel şahıslara ait gayrimenkuller üzerine her türlü konut,villa,site, işyeri,alışveriş merkezi,plaza,fabrika gibi alanlarda faaliyet gösteriyor.