Spor

Beşiktaş'ın tur gecesi

Linzer Stadı'nda oynanacak karşılaşma TSİ 20.45'te başlayacak

16 Ağustos 2018 16:05

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Avusturya temsilcisi LASK Linz ile karşı karşıya gelecek.
Linzer Stadı'nda bugün TSİ 20.45'te başlayacak maçı Karadağlı hakem Nikola Dabanovic yönetecek. Dabanovic'in yardımcılıklarını aynı ülkeden Jovica Tatar ile Aleksandar Djikanovic yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Vojin Vojinovic olacak. Mücadelenin başlamasına dakikalar kala yayıncı krizi son buldu. Mücadele, TRT 1'den canlı olarak ekranlara gelecek.

İstanbul'daki karşılaşmayı Ryan Babel'in golüyle 1-0 kazanan Beşiktaş, bu avantajlı skorla rövanşta tur arayacak. Siyah-beyazlı ekip, her türlü galibiyet veya beraberlikte adını play-off turuna yazdıracak. Beşiktaş'ın iki farklı mağlubiyeti halinde ise tur atlayan ekip LASK Linz olacak. Siyah-beyazlılar, tek farklı gollü mağlubiyetlerde dahi turu geçecek.

Beşiktaş ile LASK Linz arasındaki mücadelede üst tura yükselecek takım, play-off turunda Nordsjaelland (Danimarka)-Partizan (Sırbistan) eşleşmesinden galip çıkacak ekibin rakibi olacak. 

İşte ilk 11'ler

Lask Linz: Schlager, Pogatez, Trauner, Ramsebner, Ullmann, Michorl,  Holland, Rantl, Victor, Thomas Goiginger, Samuel Tetteh

Teknik Direktör: Oliver Glasner 

Beşiktaş: Tolga, Adriano, Pepe, Roco, Caner, Lens, Medel, Tolgay, Oğuzhan, Babel, Larin

Teknik Direktör: Şenol Güneş

Şenol Güneş yönetiminde 30. Avrupa maçı

Beşiktaş, Şenol Güneş'in teknik direktörlüğünde 30. Avrupa kupası maçını oynayacak. Siyah-beyazlı takımın başında Avrupa kupalarında en çok maça çıkan teknik direktör unvanını elinde bulunduran Güneş, LASK Linz önünde rekorunu 30 müsabakaya yükseltecek.