Spor

Başakşehir kaldığı yerden devam ediyor!

Medipol Başakşehir, Trabzonspor'u 2-0 mağlup ederek, lige galibiyetle başladı

13 Ağustos 2018 00:51

Spor Toto Süper Lig'de ilk hafta heyecanı Medipol Başakşehir Trabzonspor maçı ile devam etti. İki ekibin de galip gelerek sezona kritik bir zaferle başlamayı hedeflediği müsabakada gülen taraf, 2-0'lık skorla Medipol Başakşehir oldu. Ev sahibine galibiyeti getiren golleri 43'te Manuel Da Costa ve 90+1'de Emmanuel Adebayor kaydetti.

Spor Toto Süper Lig’de Lefter Küçükandonyadis Sezonu’nun açılış haftasında Medipol Başakşehir, Trabzonspor’u konuk etti. Ligin iddialı iki ekibini buluşturan zorlu karşılaşmada gülen taraf 2-0’lık skorla Medipol Başakşehir oldu.

İki takımın da kazanarak sezona oldukça önemli bir galibiyetle başlamayı hedefleyen iki ekip zorlu müsabakada kozlarını paylaşırken 43’te Manuel Da Costa’nın kornerden gelen ortada kafayla filelere gönderdiği top Başakşehir’i öne geçirdi. Maçta son sözü ise 90+1’de Emmanuel Adebayor söyledi.

Yeni transferleri ve yeni teknik direktörü Ünal Karaman’la ilk resmi maçında boy gösteren Trabzonspor skoru eşitleme fırsatlarını değerlendiremezken Medipol Başakşehir’in önceki sezonlarda organize savunma anlayışına devam etti.