Magazin

Altın Kelebek Ödülleri'nde Ali İhsan Varol'dan Acun Ilıcalı'ya gönderme: Biz kovulmak üzereyken elektrikler sönmedi, direkt kovdular

Gezi eylemlerini destekleyen Varol'un programı sonlandırılmıştı

10 Aralık 2018 15:23

Kelime Oyunu programının sunucusu Ali İhsan Varol, ödül töreninde yaptığı konuşmada, kendisinden önce ödül alarak konuşma yapan Acun Ilıcalı'ya göndermede bulundu. Varol, "Anlatabilecek çok şeyim yok. Yöneticilerimizin makam odalarında uyuya kalmadık. Kovulmak üzereyken elektrikler de sönmedi. Direkt kovdular" diye konuştu.

Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Yarışma kategorisinde ödülün sahibi Teve 2'de yayımlanan Kelime Oyunu programının oldu. Programın sunucusu Ali İhsan Varol, ödülü Güneri Civaoğlu'nun elinden aldı. Varol, aynı sahnede kendisinden önce konuşma yapan Acun Ilıcalı'ya gönderme yaparak, "Anlatabilecek çok şeyim yok. Yöneticilerimizin makam odalarında uyuyakalmadık. Kovulmak üzereyken elektrikler de sönmedi. Direkt kovdular. İlginç şeyler yaşadık. Ve neticesinde buradayız, hepinize çok teşekkürler" dedi.

 

En İyi Erkek Sunucu ödülünü alan Acun Ilıcalı ise ödülünü eski haber müdürü İlker Yasin'den aldı ve Yasin'le yaşadığı anıları anlattı. İlker Yasin'in kendisini kovmak üzereyken son anda elektriklerin kesilmesi sonrasında kovulmaktan son anda kurtulduğunu söyledi. Varol ise Ilıcalı'nın bu hikâyesine, "Bizim öyle hikâyelerimiz yok. Bizi direkt kovdular" diyerek gönderme yaptı.

TIKLAYIN - Ali İhsan Varol: O soruları hazırlayarak risk aldım

Ali İhsan Varol, Haziran 2013'te Türkiye'yi saran Gezi eylemlerini programı Bloomberg HT ekranlarında gösterilen Kelime Oyunu'na taşımış ve hemen akabinde de programı sonlandırılmıştı.