Dünya basın fotoğrafları ödülleri

06 Kasım 2013 18:11

112

Yeni doğan bu Afrikalı fili çeken Bjorn Olsson da ödül sahibi isimler arasında. Fotoğraflar 6 Kasım'dan 14 Mart 2014'e kadar Londra Müzesi'nde sergileniyor.

212

Yeni doğan bu Afrikalı fili çeken Bjorn Olsson da ödül sahibi isimler arasında. Fotoğraflar 6 Kasım'dan 14 Mart 2014'e kadar Londra Müzesi'nde sergileniyor.

312

David Hedges, Glastonbury Festivali'nde çektiği bu kareyle 'sabitleme' alanında yılın en iyi genç fotoğrafçısı seçildi.

412

Spor kategorisinde ödülün sahibi Andy Murray'yi Wimbledon Tenis Turnuvası'nda ödül alırken görüntüleyen AFP fotoğrafçısı Adrian Dennis oldu.

512

The Times gazetesinden Jack Hill'in Suriye'de muhalif Özgür Suriye Ordusu'na bağlı bir muhalifin tedavi gördüğü sırada çektiği fotoğraf dizisi Yılın En İyi Fotoğraflı Hikâye ödül kazandı. Kaynak: BBC Türkçe

612

Reuters'tan Stefan Wermuth, İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'i Buckingham Sarayı'ndaki Taç Giyme Festivali'nde Jaguar marka arabaya bakarken görüntüledi. Bu fotoğrafla Wemurth, Yılın SABMiller fotoğrafçısı ödülünü kazandı.

712

Reuters'tan Wermuth, aşırı sağcı grup İngiliz Savunma Birliği'nin (EDL) düzenlediği bir yürüyüşten çektiği bu fotoğrafı da yarışmaya sokmuştu.

812

Yılın Getty Kraliyet Fotoğrafçısı Ödülü'nun sahibi, Royal Ascot at yarışlarında Prenses Beatrice ve Eugenie'yi Kraliçe'nin atına destek verirken görüntüleyen serbest fotoğrafçı Mark Steward oldu.

912

Moda ve Eğlence alanında ödülü kazanan isim, Glamour dergisinin Yılın Kadını Ödülleri'nde Cara Delevigne, Ellie Goulding ve Rita Ora'yı çeken Daven Benett.

1012

Stefan Wermuth'un, Oxford Üniversitesi'nden bir öğrenciyi 'sınavlar sonrası' eğlencesi sırasında görüntülediği bu kare fotoğrafçıya haber dalında da ödül getirdi.

1112

Afganistan'dan dönen bir baba ve oğlun bu duygusal anına kamerasıyla tanıklık eden fotoğrafçı Anthony Chapel-Ross da ödül sahibi olan isimler arasında

1212

Hill'in çektiği bu karede bir yakınını kaybeden Özgür Suriye Ordusu üyesi görülüyor.