Haberler

Fenerbahçe'li Rambo Okan, Aziz Yıldırımı beklerken heyecandan "bayıldı"

15 Mayıs 2024 16:48

T24 Video

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, kongrede aday olma kararı aldı ve bu karar futbol camiasında büyük yankı uyandırdı. Yıldırım'ın, seçilmesi durumunda teknik direktörlük için Jose Mourinho'yu getireceğini açıklaması ise heyecanı daha da artırdı.

Bu gelişmelerin ardından Fenerbahçe'nin "amigosu" Rambo Okan, Aziz Yıldırım'ın basın toplantısı düzenleyeceği otelin önünde beklemeye başladı. Ancak bekleyiş sırasında bir anda bayılan Rambo Okan'ın videosu, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Rambo Okan kimdir?

rambo okan    

Rambo Okan Fenerbahçe taraftarları arasında "Koyu Fenerbahçe Tarafı" olarak tanınmaktadır. Rambo Okan, 55 yaşındadır ve 1967'de doğmuştur. Fenerbahçe taraftarı kimliğiyle spor camiasında ve taraftarlar arasında tanınmıştır. Gerçek adı Okan Güler'dir.

Galatasaray'ın eski stadyumu Ali Sami Yen'de Fenerbahçe bayrağı dikerek adını duyurmuştur.Rambo Okan, Ali Sami Yen Stadyumu'nun yerine inşa edilen otelin 29. katına çıkarak Galatasaray bayrağını indirmişti.

Daha önce, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde asılı duran Trabzonspor bayrağını üç kez indirmeye çalışan ve "Rambo Okan" lakabıyla anılan Fenerbahçe taraftarı Okan Güler, bu sefer bayrağı kesmişti. Güler, daha önce 2 kez başarısızlıkla sonuçlanan denemelerin ardından köprüde intihar girişiminde bulunmuştu.