Gündem

İmamoğlu'nu ziyaret eden Özel: CHP'yi yapılacak ilk seçimlerde iktidara taşıma sorumluluğumuz var

Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu

18 Mayıs 2024 12:08

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret eden CHP Genel Başkanı Özgür Özel açıklama yapıtı. Türkiye'de CHP belediyeciliğinin İstanbul'daki hizmetleri öncülüğünde markalaştığını ifade eden Özel, " Buraları böyle yönetenler Türkiye'yi de iyi yönetirler diyerek CHP'yi yapılacak ilk seçimlerde iktidara taşıma sorumluluğumuz var." dedi.

Özgür Özel, Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret etti. İstanbul Belediye Başkanlığını iki kez kazanan İmamoğlu'nu tebrik ederek sözlerine başlayan Özel, CHP belediyeciliğinin hizmetlerinin markalaştığını söyledi.

Özel'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Bu dönem geçen dönemin aksine belediye meclis çoğunluğunun da grubumuzda olduğu ve bundan sonraki süreçte hizmetleri yaparken daha az engellenebileceğimiz bir süreç olacak  CHP'nin markalaşan hizmetleri tüm Türkiye'ye yayılıyor. Kreşler, yurtlar ile ilgili çabalar var. Biz bu konuda İstanbul ve Ankara başta olmak üzere geçmiş dönemde çok başarılı belediyecilik uygulamalarıyla diğer şehirlerde yapılan işlerin artık bir eşgüdüm halinde tüm Türkiye'de aynı yüzle vatandaşlarımıza sunulmasını önemsiyoruz. Bunun için CHP'li belediyelerde eğitim, eşgüdüm ve denetimin sağlanacağı yeni ve çok güçlü bir yapı hazırlandı. Önümüzdeki dönemde CHP'li tüm belediyelerde vizyoner hizmetin yayıldığını ve eşgüdüm halinde yürütüldüğünün görecekler. CHP'nin israftan kaçan belediyeciliğinin İstanbul'da bir dönem daha tescillenmesi gerekiyordu. Bu seferki sorumluluğumuz CHP'nin adil ve kamucu yönetim anlayışının buraları böyle yönetenler Türkiye'yi de iyi yönetirler diyerek CHP'yi yapılacak ilk seçimlerde iktidara taşıma sorumluluğumuz var."