Fenerbahçe'nin yeni 10 numarasını Mourinho seçti

Fenerbahçe'de başkanlığa adaylığını koyan Aziz Yıldırım, Mourinho'yla anlaştığını açıklayarak büyük bir yankı uyandırmıştı. Ardından, Portekizli menajerle 3 yıllık sözleşme imzalandığı iddia edilirken tecrübeli hocanın Fenerbahçe'ye gelirken yanında dünyaca ünlü yıldızı da getireceği aktarıldı

15 Mayıs 2024 08:12

16

JOSE MOURINHO, FENERBAHÇE'NİN YENİ 10 NUMARASINI SEÇTİ

26

Fenerbahçe'de tek gündem Mourinho değil, öte yandan Portekizli yıldızın takımın başına geçmesinin ardından hangi transferlerin yapılacağı da şimdiden ortaya çıkmaya başladı.

36

Portekizli menajer, Fenerbahçe'nin başına geçmeden önce 10 numara pozisyonunda görev yapan yıldız futbolcunun transfer edilmesini isted

46

Jose Mourinho'nun Konyaspor maçını izlediğini vurgulayan Aziz Yıldırım, "Onun isteği doğrultusunda oyuncu da alacağız. Konyaspor maçını da izledi. Kendisi de izledi. Diğer arkadaşlar da kazanırsa Fenerbahçe'ye gelmesini arzu ederim. İnşallah biz kazanırız ve Fenerbahçe'ye getiririm" açıklamasını yaptı.

56

Fanatik'in haberine göre; Mourinho Fenerbahçe'ye gelirken 10 numara pozisyonunda görev yapan Arjantinli yıldız Dybala'yı da yanında getirecek.

66

Sarı-Lacivertli ekip, önümüzdeki sezon yıldızlarla dolu bir kadro kurmayı hedeflerken şimdiden dünyaca ünlü yıldızlarla iletişim halinde bulunuyor.