Cinsellikte ilginç fetiş türleri

07 Mayıs 2024 14:45

111

CİNSELLİKTE İLGİNÇ FETİŞ TÜRLERİ

211

Cinsel olmayan ya da alakasız çeşitli objeler ya da nesneler ya da kişinin vücudundan bir bölümü tarafından kazanılan cinsel heyecan fetişizm olarak adlandırılıyor. Ayak, ruj fetişleri dışında kalan ilginç fetişler neler?

311

İşte bazı ilginç fetiş türleri

411

Popper: Balon şişirilmesinin seksi olduğunu düşünenler de var. Son raddede balonun patlamasıysa orgazmı temsil ediyor.

511

Quirofilia: El fetişistlerinin genel tabiri. Yani bazıları için güzel eller şart

611

Agalmatophilia: Mükemmel bir sanat eserinin karşısında bayılanları biliyoruz… Ancak heykellerden tahrik olan bir güruh da var. İlk olarak 1877’de bir bahçıvanın Venüs de Milo heykeliyle seks yapmaya çalışırken yakalanmasıyla kayıtlara geçti.

711

Stigmatophilia: Vücut dövmeleri ya da piercing’ler elbette ki estetik görünüyor. Ama yatak odası fantezilerine kriter olarak ekleyenler de var.

811

Urophilia: Başkasının üzerine işemek seksi olabilir mi? Bu fetişin bir diğer koluysa ‘pigasm’ yani çişini tutarak orgazma ulaşmak…

911

Nasolingus: Bu fetişi olanlar için, cinsel uyarılmanın yolu partnerinin burnunu dakikalarca emmekten geçiyor.

1011

Katoptronophilia: Kabul etmek gerekiyor ki, aynanın karşısında seks yapmak diğerlerinin yanında çok da tuhaf sayılmıyor. Ancak tavanı ayna kaplı bir yatak odasına rastlarsanız, bilin ki hiçbir şey tesadüf değil!

1111

En yaygın fetiş türü ayakkabı ve ayak fetişidir. Bu grubun en çok bilineni de topuklu ayakkabılardır. Giysi ve iç çamaşırları ikinci sırada yer alır. İkinci grupta ise çoraplar, jartiyerler, parlak tayt ve dar kıyafetler de en yaygın olarak sayılabilir. Kaplan ya da leopar desenli giysiler, naylon, lateks ve deriden oluşan kıyafetler, çeşitli üniformalar, renkli iç çamaşırları ve gecelikler popüler olarak karşılaşılan fetiş nesnelerdir (KAYNAK:ELELE)